Rond deze tijd van het jaar kijkt iedereen verlangend uit naar “de grote vakantie”. En nu we (nauwelijks) meer last hebben van reisbeperkingen, lijkt het erop dat we er weer massaal op uit gaan. Natuurlijk neem je als fotograaf/hobbyist ook je fototoestel mee. Maar meestal valt het niet mee om het vakantiegevoel vast te leggen. Neem je tijdens de vakantie wel foto’s, maar heb je daarna thuis niet het ‘wauw’ gevoel als je de foto’s bekijkt? Dan is het webinar van Vink Academy misschien iets voor jou.

Vink Academy is opgericht door Laura Vink en wij volgen haar al een aantal jaar. Ze heeft een hele enthousiaste manier van schrijven en vertellen en mede daardoor zijn haar webinars (en cursussen) erg leuk om te volgen. Momenteel heeft ze een paar webinars ingepland met het onderwerp ‘Reisfoto’s maken’. Je kunt er hier: Webinar over fotografie: gratis & leerzaam – Vink Academy alles over lezen.

Door de hele corona ellende zijn we al twee jaar niet meer echt op vakantie gegaan (en hebben daardoor ook erg weinig (reis)foto’s gemaakt), maar dit jaar zijn we van plan naar IJsland te gaan! We zijn daar nog nooit geweest. Maar als wat we ervan gezien en gelezen zelfs maar voor de helft waar is, dan kun je daar prachtige foto’s maken. We kijken er dan ook erg naar uit en zullen vast met een heleboel foto’s terug komen. Hopelijk heeft in ieder geval een aantal daarvan de ‘wauw’ factor šŸ™‚ . Ik moet wel zeggen dat ik nu al een beetje opzie tegen het uitzoeken van al die foto’sā€¦ Als ik daar een goede (en snelle) methode voor gevonden heb, dan schrijf ik daar zeker een blog over!

Voor nu: veel plezier met de vakantievoorbereidingen en het webinar van Laura!

Na een vakantie maakte onze kat het heel duidelijk: jullie gaan niet meer weg zonder mij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *