Te koop

Een aantal van onze werken is te koop bij “Werk aan de Muur”. Het zijn er inmiddels aardig wat, dus op deze pagina laten we er een paar zien. Wil je alles bekijken, dan kun je voor de foto’s van René (voornamelijk vogels en landschappen) op deze link klikken. En voor de foto’s van Ellen (meestal bloemen en macro) op deze link.

Bij de foto’s die we hier tonen staat als voorbeeld de prijs voor een afdruk van gemiddelde grootte op Canvas. Voor andere afmetingen en afdrukmedia gelden andere prijzen. Als je klikt op de foto, dan kun je zelf de grootte en het materiaal kiezen. Je komt dan op de site van “Werk aan de Muur” en de medewerkers van regelen verder het afdrukken en versturen van je aankoop.

Dit is één van de meest recente foto’s van René. Hij is gemaakt tijdens een boottocht in de Biesbosch. Futen hebben de vervelende eigenschap altijd nét daar boven water te komen waar je ze niet verwacht. Dit moment vastleggen valt dus nog niet mee…

Als je deze bij je voordeur hangt, weten mensen meteen dat ze scherp in de gaten gehouden worden :-).

Het poezenpootje is een foto van onze oude (en helaas inmiddels overleden) kat. Deze foto is gemaakt terwijl ze lag te slapen op haar turquoise dekentje. Het ziet er hartstikke lief en zacht uit en dat was ze ook (meestal)!

Tot slot nog een beetje een experiment. Deze foto lijkt op een pentekening, maar (helaas) kunnen we geen van tweeën zo goed tekenen. In werkelijkheid is dit een foto die bewerkt is in Photoshop. Ik vind het er wel fascinerend uitzien. Wat denk jij?